Tuesday, 20 December 2016

CLIXSENSE
ClixSense adalah salah satu laman web yang paling mantap dan telah online dan membayar sejak Februari 2007. Clixsense menawarkan iklan tertinggi untuk anda klik. Terdapat banyak iklan yang boleh dilihat setiap hari. Orang membuat beratus-ratus dolar dengan clixsense dan ada pelbagai cara memperoleh pendapatan di sini, bukan hanya dengan klik pada iklan sahaja. Dengan beberapa minit sehari anda benar-benar boleh menjana aliran pendapatan yang bagus dengan ClixSense. Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan wang dengan ClixSense: Dengan meneliti iklan, menyelesaikan tugas-tugas, mengambil bahagian dalam kaji selidik, menang dalam ClixGrid, komisen downline klik, menaik taraf komisen, komisen daripada pembelian referral dan sebagainya.

Strategi:

Ini merupakan antara website kegemaran saya kerana amat mudah untuk menjana wang yang banyak disini. Sila baca sehingga akhir untuk mengetahuinya.Di sini saya akan memberi taklimat kepada anda bagaimana untuk membuat wang dari clixsense.

1.  Mula klik semua iklan setiap hari. Anda terus mendapatkan iklan baru sepanjang hari dan sebahagian daripada iklan ini bernilai tinggi. 

2.  Anda boleh memainkan ClixGrid setiap hari untuk peluang untuk memenangi sehingga $ 10 USD setiap hari. Sebaik sahaja anda mencapai $ 17, naik taraf ke Akaun Premium. Ini akan menjadikan pendapatan anda skyrocket kerana iklan yang bernilai tinggi boleh didapati untuk diklik, anda mendapat lebih apabila referral anda klik, anda akan layak untuk 8 peringkat pendapatan referral dan anda akan mempunyai peluang untuk memenangi dua clixgrid.

3.   Kunci kepada kejayaan dalam ClixSense adalah melalui referral. Anda dibayar untuk mencari orang lain untuk menjadi referral anda dan anda juga akan dibayar setiap kali downline anda klik pada iklan, membeli slot iklan dan setiap kali mereka dan referral mereka menaik taraf kepada premium melalui 8 peringkat! Selepas anda upgrade ke Premium, anda perlu mendapatkan beberapa orang untuk mendaftar sebagai downline anda. Walaupun dengan beberapa referrral langsung anda boleh membuat wang yang baik. 

4.  Anda juga boleh pergi ke "jobs" dan melakukan minijobs untuk mendapatkan lebih banyak wang. minijobs disini sama seperti yang terdapat dalam Neobux. Jadi sekiranya anda tidak memenuhi syarat untuk minijob di Neobux, anda boleh memberikan cuba kedua dalam Clixsense. 

5.  Satu lagi cara menjana wang di website ini adalah dengan melakukan survey. Ini adalah cara yang paling mudah mendapatkan wang yang banyak dalam masa yang singkat. dengan melakukan survey yang tidak sampai 5 minit, anda boleh menjana dalam lingkungan $0.85 sehingga $1.33 setiap survey dan anda mungkin mendapat peluang untuk melakukan survey setiap hari.tetapi anda kena selalu alert setiap kali ada survey baru, jadi cara terbaik untuk anda tidak terlepas survey-survey ini adalah dengan meng'install' browser extension disini . dan setiap kali ada survey serta iklan baru anda akan diberitahu serta merta.